pátek 2. dubna 2010

TOP 10 nejzajímavějších McDonald´s restaurací na světě.



10, McDonald´s Downey, CA - Nejstarší Mcdonald restaurace na světě, muzeum shakerů


9,  McDonald´s Manhattan, NY - Nejzářivější McDonald na světě v divadelním stylu, 4 patra, 60 plazma televizi, několik stovek kuchařů..


8, McDonald´s Dallas, TX - Nejveselejší restaurace, z venku vypadá jako Happy Meal. Nejzábavnější klauni spolu s Ronaldem ještě Mayor McCheese, Hamburglar, grimasa, Birdie ranní ptáče a Fry děti baví všechny děti i dospělé.



7,  McDonald´s Lafayette, IN - Jediná McDonalds restaurace s konceptem McDinner - Hosteska Vás dovede ke stolu, večeři si vyberete z menu, následně si telefonem objednáte a číšník ji Vám až ke stolu přinese. Na výběr máte ze 150 menu, můžete si dát například Krocana, vafle a všechno možný... vše za cenu max $10, nedáváte spropitné.


6, McDonald´s Asheville, NC - Nejluxusnější McDonald, několik krbů s otevřeným ohněm, živá hudba - piáno, ideální na McRande :-)



5, McDonald´s Pitea, Sweden - Polární kruh - Mnoho Švédů má sněžné skůtry, proto i zdejší McDonald zavedl "snowmobile" Drive-thru a parkoviště pro sněžné skůtry



4, McDonald´s Moose Jaw, Canada - Nejfarmářštější Mcdonald - McDrive uzpůsoben pro traktory, z venku vypadá jako továrna


3, McDonald´s Montreal, Canada - McCafé se vším všudy.. sedviče, zákusky, kafíčko.. ale nevěšte hlavu BigMag ve vedlejším vchodě mají taky... 24h




2, McDonald´s Orlando, FL - Nejzábavnější McDonald, 15 narozeninových párty každý týden, Pizza :D, 1500m2 zábavy, 60 video her, air hockey atd.., největší bludiště, skluzavky atd.



1, McDonald´s Rome, Italy - NejNejNejhezčí McDonalds restaurace, nejstarší v Itálii, dvoupodlažní, románský sloh, repliky soch, podlaha, která vypadá jako náměstí, vodopády, architektura kam se jen podíváte.. cca 800 míst k sezení, několik desítek pokladen, 14000m2 prostoru a taky nejdražší McDonald na světě, ale taky nejlepší. Co skrývá dál? například McSalat bar - výběr z několik desítek druhů italských salátů. Máte chuť na pizzu, není problém i ta tu je. A co by to bylo za Itálii bez pravé italské McZmrzliny :)





Přidávám i video o těchto McDonaldech v EN:


Žádné komentáře:

Okomentovat